150 jaar RHBS

De Reüniecommissie is druk bezig HBS-ers en MMS-ers op te sporen. We hebben uitgerekend dat er nog ongeveer 1200 HBS-ers en MMS-ers kunnen zijn. Heb je nog contact met met klas- of schoolgenoten? Maak ze attent op wat wellicht de laatste Reünie zal zijn of nodig ze uit te komen en op deze site het inschrijvingsformulier in te vullen. De inschrijving wordt vanaf half maart 2018 geopend.

We zijn allemaal boven de 65 jaar inmiddels. En we weten nu al dat een groot aantal van ons zijn die wel willen, maar niet kunnen komen vanwege hun hoge leeftijd en de daarmee gepaard gaande beperkingen.
In 2008 waren er 430 reünisten en in 2013 180. In 2008 waren er meer deelnemers die elkaar kennen vanuit hun eigen klas dan in 2013. Maar in 2013 was er veel meer contact door de klassen heen. We hebben toch allemaal op dezelfde school gezeten en daarom was het uitermate gezellig om elkaar te ontmoeten en te praten over het hier en nu met het gedeelde verleden op de HBS/MMS in Assen als verbindende factor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.